Arrangementen

We willen graag dat je de beste ervaring hebt. Daarom bieden we verschillende opties voor drankjes en hapjes aan boord. We zijn flexibel en luisteren graag naar jouw wensen. Als je ons even belt, kunnen we samen bespreken wat je precies wilt. Of je nu frisdrank, bier of zelfs champagne wilt, wij kunnen het regelen. We hebben ook heerlijke hapjes, kaasplanken en zelfs een eigen biertap. We passen ons graag aan jouw voorkeuren aan. Bel ons vandaag nog en ontdek hoe we jouw sloepervaring nog specialer kunnen maken.

Boot huren voor een evenement?

Een sloep huren voor een evenement? Of het nu gaat om Sneekweek, de Gay Parade of Koningsdag, onze sloep is beschikbaar om in te huren. Wij kunnen eventueel de boot op locatie brengen en een schipper beschikbaar stellen. Wij zijn flexibel, neem contact met ons op om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.

Varen met een grote groep?​

Ga het water op met je favoriete groep vrienden en/of familie en geniet van een heerlijk arrangement aan boord van onze sloep. Huur onze sloep voor een hele of halve dag en kies zelf of je wilt varen of een ervaren schipper wilt inschakelen. Terwijl je vaart, kun je genieten van onze eigen biertap en een scala aan verfrissende drankjes. Kies voor het onbeperkte plezier van het tappen van biertjes en het genieten van andere drankjes aan boord. We serveren ook een verscheidenheid aan heerlijke hapjes en snacks. Ervaar de vrijheid van het water, verwen jezelf met onbeperkt drankjes tappen en geniet van de hapjes terwijl je onvergetelijke herinneringen creëert. (Voor grotere groepen is het soms mogelijk om een extra boot in te schakelen). Neem vandaag nog contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen. 

Een dagje varen met een vogelspotter?

Ontdek de pracht van de natuur tijdens een tocht met onze sloep onder begeleiding van een vogelspotter. Stap aan boord en geniet van het prachtige uitzicht en de diverse vogelsoorten. Ontspan met een hapje en een drankje en ervaar de pracht van Friesland. Nieuwgierig geworden? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.