Veelgestelde vragen

De sloep heeft zitplek voor 15 mensen, en de maximale capaciteit is 30 personen. Wanneer je wilt reserveren voor grotere groepen, neem dan contact met ons op. We kunnen indien nodig een extra boot inzetten. 

Er zijn meerdere manieren om te betalen: geld overboeken, een Tikkie, contant geld of met een betaalpas zodra u bij de boot aankomt.

Op onze boot is er geen betere manier om van een koud biertje te genieten dan met onze eigen gekoelde biertap! Tap je eigen biertjes aan boord en maak gebruik van onze bierfusten die je apart kunt aanschaffen. Daarnaast bieden we ook heerlijke borrelplanken aan boord, zodat je kunt genieten van smakelijke hapjes tijdens je vaartocht. Bezoek ons boekingssysteem om de mogelijke opties te verkennen en neem gerust contact met ons op voor speciale wensen.

Voor het varen met onze sloep is geen vaarbewijs nodig, je mag er dus zelf mee op pad. Je kan ook kiezen voor een schipper aan boord die voor alles zorgt zodat jij zorgeloos kunt genieten van je dag op het water. Laat de organisatie aan ons over en ervaar een zorgeloze dag op de prachtige wateren van Friesland. 

Bij slecht weer mag je kosteloos annuleren tot 24 uur van te voren. De voorwaarden voor ons slechtweer beleid zijn;

 

  • Er valt op je geboekte tijd meer dan 1,8 mm regen.
  • Windkracht 5 of meer
  • Het is kouder dan 10 graden
  • Er is onweer voorspeld op je geboekte tijd.

De voorwaarden gelden aan de hand van Buienradar. Voor annuleringen vanwege het weer of andere redenen neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Aan boord bevinden zich 4 speakers waar je eenvoudig via Bluetooth mee kunt verbinden, zodat je de hele dag door kunt genieten van je eigen muziek.

Aan boord hebben we geen toilet, maar op de uitgestippelde route liggen genoeg restaurants waar je naar het toilet kunt gaan.